Rafn-Larsen Automobiler - est. 1961

​Virksomhedens historie rækker over 60 år

Rafn-Larsen Automobiler blev etableret i 1961.

Ejendommen på Energivej, der i dag huser virksomheden blev opført i 1972. Bilforretningen var den første af sin slags på Energivej / Tempovej og lagde grundstenen til “Ballerup Bilby” *) . Virksomhedens første bilmærker var Simca, Sunbeam og Chrysler. Simca blev sidenhen fusioneret med Talbot som siden hen blev til Peugeot.

I perioden 1982 og 1990 blev det også til forhandling af Nissan, Fiat, Seat, Zastava, Daihatsu, Chrysler og Mitsubishi.

Rafn-Larsen Automobiler blev oprindeligt etableret af Preben Rafn-Larsen i 1961. I 1988 solgte han virksomheden til Mogens Klingsholm.

Efter nogle år med bilforretning i Frankrig, kom Kenneth Rafn-Larsen (søn af Preben Rafn-Larsen) tilbage til Danmark i 1990, og drev i 10-året fra 1990-2000 firmaet Rafco A/S på Amager ved lufthavnen. Virksomheden var et biludlejningsfirma (Thrifty Rent-a-car), en bilforhandling (Seat) samt en import- og udlejningsforretning af de franske autocampere Pilote.

I år 2000 købte Kenneth Rafn-Larsen Automobiler i Ballerup tilbage fra Mogens Klingsholm og virksomheden var dermed tilbage - og er stadig, på familiens hænder.

Rafn-Larsen Automobiler har siden 2010 været autoriseret forhandler af MAZDA. Valget stod mellem et europæisk eller det japanske mærke, men valget var ikke svært, da kvalitet vægtede mere end volumen. Forretningen har siden da været en full-service MAZDA forretning med både salg af nye og brugte biler samt mekanisk værksted og skadecenter.

I 2015 kom ISUZU forhandlingen i hus. Linjen var lagt med japanske kvalitetsbiler og der blev nu udvidet med de stærke pick-up biler, til både erhverv og private.

I 2020 kom SUBARU til og Det Japanske Bilhus blev dermed en realitet med hele tre japanske kvalitets bilmærker under ét tag. Synergi og en tydelig japansk linje gennemsyre hele virksomheden.

Virksomheden er medlem af Autobranchen Danmark. Kenneth Rafn-Larsen var selv tidligere bestyrelsesmedlem i Autobranchen Danmark i mange år. Organisationen er den komplette brancheorganisation for bilforhandlere og autolakerer i Danmark.

Ejendommen på Energivej 16, blev i slutningen af 2009 kraftigt renoveret, indrettet og tilført en helt ny og tidsvarende udstilling. Løbende er der investeret, således at faciliteterne forbliver optimeret og kan møde den moderne kundes forventninger til enhver tid.

Det tekniske personale gennemgår løbende de nødvendige kurser for at være ajour med de seneste mærkespecifikke krav til ny teknik, reparationsteknikker, materialekrav og brug af specialværktøjer.

Karriere hos Rafn-Larsen ?

Hvis du med din baggrund mener, at du kan bidrage til vort firmas fortsatte positive udvikling, så tøv ikke med at sende en uopfordret ansøgning. Vi har måske ikke lige stillingen ledig her og nu, men alle ansøgninger vil blive opbevaret og behandlet fortroligt. Send dit CV til indehaver Kenneth Rafn-Larsen via e-mail KRL@rafn-larsen.dk

I vores dynamiske organisation giver vi vores medarbejdere mulighed og værktøjer til at tilgå deres jobs med iværksætterånd og en følelse af ejerskab. 

Vi ønsker, at vores folk tænker bredt og er åbne for nye udfordringer. Det er kernen i vores succes – og det er nogle af de egenskaber vi søger, når vi rekrutterer medarbejdere til ledige stillinger i vores virksomhed.​

Biltorvet

Rafn-Larsen Automobiler er medejer af Biltorvet. Kenneth Rafn-Larsen var selv meget engageret og medinitiativtager til Biltorvet.dk's opstart i 2012. Biltorvet er i dag, med over 50 ansatte, Danmarks førende og mest succesrige bildatabase på nettet. Biltorvet er udover at være en database for alle der er i markedet for at skifte bil, også en markedsføringsplatform for bilforhandlerne. Biltorvet har en stor del af æren for digitaliseringen af bilbranchen i det hele taget. Til indrapportering af bildata benytter bilforhandlerne sælgerarbejdspladsen “Autodesktop”.​

Ballerup Bilby

Ballerup Bilby ligger mellem Ballerup/Skovlunde og Frederiksundsvej/Ballerup Boulevard, og er i dag et af Danmarks største handelsområder for nye og brugte biler. 

Der er hele 17 bilmærker samlet indenfor gå-afstand, nemlig MAZDA, SUBARU, ISUZU, Renault, Dacia, Fiat, Citroen, Suzuki, Kia, Opel, Mitsubishi, Alfa Romeo, Nissan, Peugeot og Ford samt et par kinesiske mærker. 

Der er nem adgang til området via bus og tog fra Malmparken Station, ligesom at Ballerup Bilby ligger fordelagtigt tæt ved Motorvej O4 og E47 samt hoved-færdselsårerne til og fra København. 

Med et kæmpestort udvalg finder du altid din nye eller brugte bil i Ballerup Bilby. 

Det siger loven: § 4. Erhvervsdrivende skal give forbrugerne information om det alternative tvistløsningsorgan, jf. stk. 3, hvortil forbrugeren kan indbringe en tvist mellem den erhvervsdrivende og forbrugeren. Informationen skal indeholde oplysninger om tvistløsningsorganets adresse og hjemmeside. Informationen skal være klar, forståelig og lettilgængelig på den erhvervsdrivendes hjemmeside, hvis en sådan findes, og, hvis det er relevant, i de generelle aftalevilkår – bilklage.dk

Kontakt os eller kig forbi Rafn-Larsen Automobiler

Hvad end du skal have lavet en reparation, skade eller få monteret ekstraudstyr kan du trygt overlade din bil til os.

Rafn-Larsen Automobiler A/S

Vi er Autoriseret Mazda, Subaru & Isuzu værksted, og har altid det bedste og nyeste know-how samt ekspertise til at tage os af din bil.

Åbningstider​

Værksted og Reservedele

Mandag - fredag

08.00 - 16.00​

Salgsafdeling

Mandag - fredag

10.00 - 17.00​

Søndag

12.00 - 15.00​

Kontaktoplysninger

RAFN-LARSEN AUTOMOBILER ApS

Energivej 16, 2750 Ballerup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 44 77 15 00

E-mail: info@rafn-larsen.dk