Få repareret din bil på et professionelt
​og autoriseret Isuzu værksted

​Vi håndterer alle serviceeftersyn på din Isuzu. Har du en Isuzu, der har brug for reparation eller en serviceeftersyn? Hos Rafn-Larsen Automobiler har vi et autoriseret Isuzu værksted, hvor vi tager os af alle Isuzu biler.


Vores værksted er praktisk placeret nær større veje, så du nemt og hurtigt kan besøge det fra hele Ballerup-området, Roskilde og resten af Sjælland. Uanset om din bil har brug for større reparation, en mindre rutinekontrol eller noget midt imellem, så klarer vi det for dig. Vi er stolte af altid at levere arbejde af høj kvalitet med fokus på god service.

Isuzu værksted med særligt uddannede mekanikere. Hvis du vil være sikker på, at din Isuzu bil får den mest kompetente service med de rette reservedele og værktøjer, bør du besøge vores Isuzu værksted. Her er vores teknikere specielt uddannede i at servicere Isuzu biler, og vi bruger kun originale mærkegodkendte reservedele og værktøjer. Vi ved alt om, hvordan man bedst passer på din Isuzu!

For at sikre, at vi altid følger de nyeste trends og udviklinger og lever op til de højeste kvalitetsstandarder, er vi hos Rafn-Larsen Automobiler A/S medlem af Autobranchen Danmark.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Hvis du ønsker en pris for at få din bil repareret på vores Isuzu værksted, er du velkommen til at kontakte os og fortælle os, hvad du har brug for en mekaniker til. Vi kan også tilbyde en serviceaftale, hvis du ønsker regelmæssig kontrol af din bil og forebygge skader og reparationer.

Kontakt os eller kig forbi Rafn-Larsen Automobiler

Hvad end du skal have lavet en reparation, skade eller få monteret ekstraudstyr kan du trygt overlade din bil til os.

Rafn-Larsen Automobiler A/S

Vi er Autoriseret Mazda, Subaru & Isuzu værksted, og har altid det bedste og nyeste know-how samt ekspertise til at tage os af din bil.

Åbningstider​

Værksted og Reservedele

Mandag - fredag

08.00 - 16.00​

Salgsafdeling

Mandag - fredag

10.00 - 17.00​

Søndag

12.00 - 15.00​

Kontaktoplysninger

RAFN-LARSEN AUTOMOBILER ApS

Energivej 16, 2750 Ballerup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 44 77 15 00

E-mail: info@rafn-larsen.dk