Få repareret din bil på professionelt og autoriseret MAZDA værksted

Vi laver alt service på din MAZDA

Har du en MAZDA, der skal repareres eller gennemgå et serviceeftersyn? Hos Rafn-Larsen Automobiler har vi et autoriseret MAZDA værksted, hvor vi tager os af alle MAZDA biler. Om så du har en MAZDA2, MX-5 eller CX-9, og om den er helt ny eller har flere år i motoren, så kan vi tilbyde service og reparation af den.

Vores værksted er praktisk placeret tæt på indfaldsveje, så du nemt og hurtigt kan besøge det fra hele Ballerup omegn, Roskilde og resten af Sjælland. Uanset om din bil har brug for en større reparation, et mindre rutinetjek eller alt derimellem, så laver vi det for dig. Vi sætter en dyd i altid at levere et stykke arbejde af høj kvalitet med fokus på god service.

MAZDA værksted med specialuddannede mekanikere

Hvis du vil vide dig sikker på, at din MAZDA bil får den mest kompetente service med de rette reservedele og værktøjer, så skal du komme forbi vores MAZDA værksted. Her er vores teknikere specialuddannede i at servicere MAZDA biler, og vi benytter os udelukkende af originale mærkegodkendte reservedele og værktøjer. Vi ved alt om, hvordan man bedst muligt tager sig af din MAZDA!

For at sikre os, at vi hele tiden følger de nyeste tendenser og udviklinger og lever op til de højeste kvalitetsstandarder, er vi hos Rafn-Larsen Automobiler A/S medlem af Autobranchen Danmark. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker en pris på at få din bil ordnet på vores MAZDA værksted, så er du velkommen til at kontakte os og fortælle om, hvad du skal bruge en mekaniker til. Vi kan også tilbyde en serviceaftale, hvis du ønsker at få regelmæssigt tjekket op på din bil og forebygge skader og reparationer.

Kontakt os eller kig forbi Rafn-Larsen Automobiler

Hvad end du skal have lavet en reparation, skade eller få monteret ekstraudstyr kan du trygt overlade din bil til os.

Rafn-Larsen Automobiler A/S

Vi er Autoriseret Mazda, Subaru & Isuzu værksted, og har altid det bedste og nyeste know-how samt ekspertise til at tage os af din bil.

Åbningstider​

Værksted og Reservedele

Mandag - fredag

08.00 - 16.00​

Salgsafdeling

Mandag - fredag

10.00 - 17.00​

Søndag

12.00 - 15.00​

Kontaktoplysninger

RAFN-LARSEN AUTOMOBILER ApS

Energivej 16, 2750 Ballerup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 44 77 15 00

E-mail: info@rafn-larsen.dk