​Få Danmarks stærkeste pickup i vores Isuzu forhandler

Vi er eksperter i japanske biler

Går du og ønsker dig en bomstærk pickup i klassisk design til privat kørsel? Eller har du brug for en bil til dit arbejde, der kan trække utrolige læs og endda specialbygges til dine behov? Ved Rafn-Larsen Automobiler A/S er vi specialiserede i at forhandle japanske biler herunder den stærke og alsidige Isuzu pickup. Vi sælger modellen D-Max, der er den stærkeste pickup i Danmark, og vi laver gerne specielle tilføjelser til ladet, hvis du ønsker det.

Vores Isuzu forhandler og værksted ligger i Ballerup tæt på motorvejen. Du kan således nemt komme hertil, hvis du bor i lokalområdet, eller hvis du bor et andet sted på Sjælland eksempelvis i Roskilde. I vores forretning kan du se et udvalg af vores Isuzu biler samt de øvrige bilmærker, vi forhandler.

Hos vores Isuzu forhandler kan du få specialbygget din pickup

Uanset om du kunne tænke dig en pickup som person- eller firmabil, så kan vi hjælpe dig. Hos vores Isuzu forhandler tilbyder vi også fordelagtige leasingaftaler, og hvis du gerne vil prøve vores Isuzu D-Max af først, kan du få lov til at låne vores demobil.

Isuzu pickuppen kan fås med forskellige variationer i forhold til kabinestørrelse og ladlængde, men fælles for dem alle er, at de kan trække mere end nogen anden pickup, du kan få i Danmark.

Som en del af vores Isuzu service kan vi også tilbyde at lave specialombygninger på ladet af din pickup. Indtil videre har vi prøvet at tilføje tip-lad, flyttelift, og udrykningsforanstaltninger for vores kunder. Vi sætter ingen andre grænser for dine specialombygninger, end at de skal kunne godkendes ved syn – ellers er det kun din fantasi, der sætter grænser.

Kontakt os og fortæl om din drømmepickup

Hos vores Isuzu forhandler sidder vi klar ved telefonen, hvis du ønsker at høre mere om vores løsninger, pickups og specialombygninger. Vi hører meget gerne om dine særlige ønsker og behov, så vi sammen kan finde frem til, hvordan din drømmepickup kan blive en realitet.

Vi tilbyder også hjælp til f.eks. Mazda og Subaru, hvorfor vi også er et Mazda værksted og Subaru værksted. Læs mere her.

Kontakt os eller kig forbi Rafn-Larsen Automobiler

Hvad end du skal have lavet en reparation, skade eller få monteret ekstraudstyr kan du trygt overlade din bil til os.

Rafn-Larsen Automobiler A/S

Vi er Autoriseret Mazda, Subaru & Isuzu værksted, og har altid det bedste og nyeste know-how samt ekspertise til at tage os af din bil.

Åbningstider​

Værksted og Reservedele

Mandag - fredag

08.00 - 16.00​

Salgsafdeling

Mandag - fredag

10.00 - 17.00​

Søndag

12.00 - 15.00​

Kontaktoplysninger

RAFN-LARSEN AUTOMOBILER ApS

Energivej 16, 2750 Ballerup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 44 77 15 00

E-mail: info@rafn-larsen.dk