​Autoriseret SUBARU værksted

Vi dækker Storkøbenhavn samt Nordsjælland og Vestsjælland

Trænger din SUBARU til et serviceeftersyn, eller har den brug for en større reparation? Hos Rafn-Larsen Automobiler driver vi et autoriseret SUBARU værksted, hvor vi giver din bil den opmærksomhed og service, som den fortjener. Med en stor firehjulstrækker, der kan køre gennem mange former for terræn, er det vigtigt at få professionelle til at kigge den igennem og sikre sig, at alt virker som det skal. Det gør vi med stor ekspertise og erfaring!

Vores værksted har en let tilgængelig placering i Ballerup, så du hurtigt og nemt kan komme forbi fra hele lokalområdet, Roskilde og resten af Sjælland. Vores SUBARU forhandler tilbyder alt fra at udføre store reparationer og dækskift til grundig klargøring af din bil til ferier og lignende.

Få en serviceaftale på vores SUBARU værksted

Hvis du flittigt bruger din SUBARU firehjulstrækker på ferier og ture i forskelligt terræn, kan det være gavnligt med hyppige rutinetjek af bilen. Vi kan derfor tilbyde dig at indgå en serviceaftale for et fast månedligt beløb, hvor vi forebygger større reparationer på din bil, så du undgår store uforudsete værkstedsregninger.

På vores SUBARU værksted er vores mekanikere og teknikere specialister i at reparere og servicere SUBARU biler. Og vi benytter os kun af originale værktøjer, reservedele og produkter, der er mærkegodkendte. Vi har nemlig stor respekt for bilmærkets værdier og håndværk.

For at sikre, at vi altid kan yde den bedste service, er vi medlem af Autobranchen Danmark, og vores SUBARU værksted er tilknyttet løbende kontrol af Dansk Teknologisk Institut. Du kan derfor vide dig sikker på, at vi er opdaterede på de nyeste tendenser og laver arbejde af høj kvalitet.

Kontakt os for en pris

Hvis du ønsker en pris på vores SUBARU service, er du meget velkommen til at kontakte os og fortælle om din bil og dine behov. Så udformer vi gerne et tilbud skræddersyet til dig. Lad os sørge for, at din SUBARU altid er klar til din næste store tur.

Kontakt os eller kig forbi Rafn-Larsen Automobiler

Hvad end du skal have lavet en reparation, skade eller få monteret ekstraudstyr kan du trygt overlade din bil til os.

Rafn-Larsen Automobiler A/S

Vi er Autoriseret Mazda, Subaru & Isuzu værksted, og har altid det bedste og nyeste know-how samt ekspertise til at tage os af din bil.

Åbningstider​

Værksted og Reservedele

Mandag - fredag

08.00 - 16.00​

Salgsafdeling

Mandag - fredag

10.00 - 17.00​

Søndag

12.00 - 15.00​

Kontaktoplysninger

RAFN-LARSEN AUTOMOBILER ApS

Energivej 16, 2750 Ballerup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 44 77 15 00

E-mail: info@rafn-larsen.dk