Autoriseret Mazda forhandler med mange års erfaring

Køb din nye eller brugte Mazda her!

Er du på udkig efter en ny bil, der er moderne, pålidelig og tilbyder stor køreglæde? Hos Rafn-Larsen Automobiler A/S forhandler vi Mazda biler, der er behagelige at køre i, langtidsholdbare og i tidløst design. Vi står klar til at hjælpe med at finde den perfekte bil til dig, der ønsker at køre rundt i noget helt særligt.

Fra vores Mazda værksted i Ballerup sælger vi både nye og brugte biler til folk i hele omegnen samt resten af Sjælland herunder Roskilde. I vores forretning har vi også et værksted, hvor vi kan hjælpe dig med reparation og vedligeholdelse af din Mazda. Ved at købe din bil hos en autoriseret Mazda forhandler sikrer du dig, at du får en moderne, komfortabel bil og service i særklasse.

Mazda forhandler med alle modeller

Hos Refn-Larsen Automobiler A/S har vi i mere end 50 år hjulpet folk med at finde deres nye bil. Igennem tiden har vi forhandlet mange forskellige bilmærker, men siden 2010 har vi fokuseret på salg og service af japanske biler – herunder Mazda.

Som autoriseret Mazda forhandler kan vi tilbyde mange forskellige modeller, mens du også selv kan vælge farve, udstyrspakke og meget mere til din nye bil. Vi har alt fra store familievenlige stationcars og smarte roadsters til hybridbiler, der egner sig perfekt til storbyen.

Hvis ikke du kan finde en Mazda, der falder i din smag, så er vi også både Subaru forhandler og Izuzu forhandler. I vores forretning finder du et stort udvalg og imødekommende personale, der sikrer, at du får din drømmebil.

Kontakt os eller besøg vores udstilling

Hvis du ønsker at høre mere om, hvilke biler vi har i vores Mazda forhandler, så er du meget velkommen til at kontakte os eller besøge vores udstilling. Her kan du se vores forskellige modeller – blandt andet vores Mazda6 eller CX-5 – og lade dig inspirere med en prøvetur.​

Kontakt os eller kig forbi Rafn-Larsen Automobiler

Hvad end du skal have lavet en reparation, skade eller få monteret ekstraudstyr kan du trygt overlade din bil til os.

Rafn-Larsen Automobiler A/S

Vi er Autoriseret Mazda, Subaru & Isuzu værksted, og har altid det bedste og nyeste know-how samt ekspertise til at tage os af din bil.

Åbningstider​

Værksted og Reservedele

Mandag - fredag

08.00 - 16.00​

Salgsafdeling

Mandag - fredag

10.00 - 17.00​

Søndag

12.00 - 15.00​

Kontaktoplysninger

RAFN-LARSEN AUTOMOBILER ApS

Energivej 16, 2750 Ballerup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 44 77 15 00

E-mail: info@rafn-larsen.dk