​Subaru forhandler med de bedste firehjulstrækkere

Få en firehjulstrækker af højeste kvalitet

Drømmer du om at køre rundt i en firehjulstrækker, der er bygget med fokus på høj sikkerhed og muligheden for at køre igennem forskelligt terræn? Med en Subaru får du alt, du kan ønske dig i en firehjulstrækker og mere til. Og hos Rafn-Larsen Automobiler A/S kan vi sælge dig en ny eller brugt Subaru af forskellige modeller.

Vores autoriserede Subaru forhandler ligger i Ballerup tæt ved motorvejen, så det er let tilgængeligt fra hele Sjælland eksempelvis Roskilde. Hvis du ønsker at prøve den utroligt stærke firehjulstrækker af, så kan vi også tilbyde en fordelagtig leasingaftale til private og erhverv.

Vælg selv med en autoriseret Subaru forhandler

Udover at have et udvalg af gode, billige brugte modeller, så kan vi som Subaru forhandler også få lavet din drømmebil til dig. Her kan du selv vælge farve, ekstraudstyr, materialer og meget andet, så du får præcist den bil, du går og drømmer om.

Som et af verdens mest populære mærker indenfor stærke, sikre firehjulstrækkere er en Subaru ideel til dig, der elsker at holde aktive ferier. Bilerne er perfekte til at trække campingvogne, både, hestetrailere og andet efter sig, mens de fortsat kører komfortabelt og upåklageligt. Og hvis du ønsker at køre offroad i mudder, grus og andet udfordrende terræn og underlag, så tager din Subaru dig nemt med over det hele.

Vi har i over 50 år arbejdet med at finde den perfekte bil til vores kunder, og vi er sikre på, at vi også kan hjælpe dig. Hos Rafn-Larsen Automobiler A/S forhandler vi kun kvalitetsbiler, og vi lægger altid et højt serviceniveau for dagen.

Kontakt os og hør mere om vores biler

Hvis du ønsker at høre mere om, hvorfor din næste bil skal være en Subaru, så kontakt os i dag! Hvis du hellere selv vil prøvekøre en af vores modeller og se den an på nærmere hånd, så er du velkommen i vores Subaru forhandler. Vi har bilen, du går og drømmer om.

Kontakt os eller kig forbi Rafn-Larsen Automobiler

Hvad end du skal have lavet en reparation, skade eller få monteret ekstraudstyr kan du trygt overlade din bil til os.

Rafn-Larsen Automobiler A/S

Vi er Autoriseret Mazda, Subaru & Isuzu værksted, og har altid det bedste og nyeste know-how samt ekspertise til at tage os af din bil.

Åbningstider​

Værksted og Reservedele

Mandag - fredag

08.00 - 16.00​

Salgsafdeling

Mandag - fredag

10.00 - 17.00​

Søndag

12.00 - 15.00​

Kontaktoplysninger

RAFN-LARSEN AUTOMOBILER ApS

Energivej 16, 2750 Ballerup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 44 77 15 00

E-mail: info@rafn-larsen.dk